Despre Noi

S.C. DRUMURI SI PODURI LOCALE ALBA S.A.

Acționarul unic: CONSILIUL JUDEȚEAN ALBA

Domeniul de activitate: executarea lucrărilor specifice de drumuri și poduri, producerea, comercializarea de mixturi asfaltice și prestarea de servicii cu utilaje și miljoace de transport auto.

Domeniul principal: construcția, întreținerea, repararea și modernizarea drumurilor și podurilor.

Colaboratorii noștri sunt:

  • Consiliul Județean ALBA
  • Municipii și comune din județul ALBA
  • Persoane juridice și fizice

Certificari ISO

Standardele Drumuri și Poduri Locale Alba sunt în conformitate cu cele mai moderne norme internaționale de management și sunt într-o continuă îmbunătățire. Lumea în care acționăm astăzi este una într-un continu proces de transformare. Sistemele certificate de management joacă un rol esențioanl în acest proces.

Pentru compania noastră atingerea unui nivel înalt de calitate al produselor și serviciilor este unul dintre obiectivele principale.

Certificările obținute de DPL de-a lungul timpului confirmă acest lucru.

SRAC are ca principal obiect de activitate certificarea de terță parte independetă de client și de furnizor - a sistemelor de management, în conformitate cu standardele naționale și internaționale, având la dispoziție un corp de peste 400 de auditori și experți.


Scurt Istoric

Unitatea patrimonială a luat ființă în anul 1968, odată cu reînființarea județelor, prin transformarea unităților de drumuri de pe lângă Consiliile Populare Raionale în Direcții Județene de Drumuri și Poduri.

În anul 1968 se înființează Societatea Comercială Drumuri și Poduri Locale Alba S.A., persoană juridică de drept privat cu capital integral deținut de județul Alba.

Drepturile și obligațiile decurgând din calitatea de acționar unic, exercitându-se de către Consiliul Județean Alba.

Prin decizia Prefecturii Alba din anul 1994 se înființează Regia Autonomă "Drumuri și Poduri Locale" prin preluarea activului și pasivului Direcția Județeană de Drumuri și Poduri.

S.C. Drumuri si Poduri Locale Alba S.A. face parte din ramura "Construcții", activitatea preponderată fiind: "Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor".

Echipa DPL

Consiliul de administratie

Gaiseanu Dana Roșian Radu Călin Crișan Vasile
- presedinte - - membru - - membru -